Ako želite ohrabriti vašu suprugu, evo nekoliko komplimenata koje možete uputiti ženama kako biste privukli njihovu pažnju i zadivili ih. Kada znate šta reći i kako to reći, olakšaćete im da vas upoznaju kao osobu bez da budete previše nametljivi.Kada znate neke od najboljih komplimenata koje možete uputiti ženi, bit ćete sigurni da ste trajno ostavili dobar utisak.

Izgledaš kao da si malo smršala: Svaka žena voli da se osjeća mršavo, a sigurna će i ubjeđena biti da izgleda vitko, ako muškarac pohvali njen izgled (stas). Recite joj da izgleda vitko, čak iako treba malo smršati.Ta boja ti stvarno dobro stoji:Povećati ženi samopouzdanje, ohrabriti je zbog nijanse boje koju na sebi nosi i istaknuti je u društvu po tome, nešto je zbog čega ćete joj biti omiljeni. Recite joj da treba češće nositi tu boju, a sigurno ćete je vidjeti na njoj i naredne sedmice.Ti si stvarno pametna:Svaka žena želi da zna kako ona ima više od dobrog izgleda (fizičkog), te da je inteligentna također. Ohrabrite je tako što ćete joj kazati da je ona jedna od najpametnijih žena koju ste ikada upoznali i da ćete nastaviti učiti iz vašeg razgovora. Nemojte se iznenaditi ako primjetite da se zacrvenila.Činiš da želim biti bolja osoba:Ako joj to kažete ona će se osjećati kao da je na vrhu svijeta, ako bude smatrala da vas pozitivno mijenja kao osobu. Recite joj da ona činida vi želite biti bolja osoba zbog njenog morala i načina života, što će joj sigurno izmamiti osmijeh na licu.Ti si posebna u odnosu na druge žene:Učinite da se osjeća posebnom tako što ćete joj kazati da se ona izdvaja od ostalih žena koje ste upoznali. Bilo da je to zbog njene ličnosti ili posebnog smisala za humor, kompliment će joj omogućiti da se osjeća posebno.Privlačna si čak i bez šminke: Ako ste izgradili snažan odnos sa ženom, ne bojte se da joj kažete kako je lijepa i bez šminke i da uživate ​​u njenom prirodno dobro izgledu.

Tvoja kosa je prekrasna: Njena kosa je njen ponos i vrlo je važno da pohvališ jednu od najvažnijih karakteristika njenog izgleda. Ne ustručavajte se dodirnuti joj kosu i kazati joj da je predivna i da voliš izgled njene kose.S tobom je jednostavno razgovarati:Trebate se približiti ženi koja se osjeća ugodno dok priča s tobom, što je vrlo bitno istaći u smislu da je s njom jednostavno komunicirati.Imaš divan ukus:Neka postane uobičajena navika da joj dadneš kompliment u vezi njenog stila i ukusa. Bilo da je on uobičajen ili da se radi o trendu, učini da se osjeća kao da ima dobar ukus u vezi odabira onoga što oblači.Volim kako kuhaš: Ako želite da imate ženu koja će ti spremiti još poneku večeru u toku ove sedmice, onda pohvali njeno kuhanje. Reci joj da joj je svaki recept kojeg napravi zaista predivan i ona će ti sigurno pripremiti neko jelo kada kreneš kući.

Izvor: awesomequotes4u.com